• +385 91 618 60 40
  • Nova Ves 3 Zagreb
  • Pon - Pet 7.00 - 18.00

Naša misija je razvijati potencijale svakog djeteta.

RAST NA SVIM PODRUČJIMA

Želimo da se svako dijete osjeća
voljeno, sigurno i zaštićeno.

O nama

Priča o Dječjem vrtiću Šarena loptica ne bi smjela ostati neispričana.

GDJE SMO, TKO SMO

Mi smo maleni vrtić s dvije odgojne skupine, mješovitom jasličkom (djeca u dobi od 1 do 3 godina) i mješovitom vrtićkom (djeca u dobi od 3 godine pa do škole) koji na lokaciji Nova Ves 3 (vrtić) i Nova Ves 5a (jaslice) postoji već više od 15 godina. To što smo maleni omogućava nam veću pokretljivost i fleksibilnost, što naumimo, realiziramo u vrlo kratkom roku. Baš kao košara puna šarenih loptica i naš je vrtić pun različitih programa i zanimljivih radnika i vanjskih suradnika.

PROGRAMI

Sport u našoj dvorani, judo, sport na bazenu u Babonićevoj ulici, mala škola, engleski, španjolski, robotika i ples programi su u koje se naši mališani mogu uključiti. U cijenu programa uključen je engleski jezik te sport u dvorani i na bazenu kao i mala škola. Provodimo pojačani program likovnog i dramsku radionicu te mindfulness program opuštanja.

Gradimo povjerenje

Doživljavamo vrtić kao živi organizam, u neprekidnom procesu rasta, razvoja i promjene.

Odgojitelji

U vrtićkoj skupini rade tri odgojiteljice, kineziolog i naša domaćica. U jasličkoj skupini rade tri odgojiteljice i domaćica. Trener i ravnateljica/pedagoginja na relaciji su jaslice vrtić. Vanjski suradnici su nam logopedinja i psihologinja, zdravstvena voditeljica i voditelji svih kraćih programa.

Organizacija rada

Kako nam je radni tjedan ispunjen mnoštvom aktivnosti, proglasili smo petak, veselim petkom koji obiluje slobodnom igrom, a djeca nemaju nikakvih obveza. Organiziramo šetnje i izlete, djeca mogu donijeti svoje igračke od kuće i družiti se s prijateljima i odgojiteljima. U vrtićkoj skupini rad je koncipiran na način da su djeca podijeljena u manje podskupine prema dobi i sposobnostima koje se rotiraju ovisno o programima u kojima sudjeluju tako da su podskupine uglavnom do 10-ak djece.

Empatičko reflektiranje emocija

U radu s djecom primjenjujemo tehniku empatičkog reflektiranja emocija jer vjerujemo kako je emocionalno opismenjavanje djece već od najranije dobi temelj na kojem će izrasti u emocionalno zdrave i uravnotežene pojedince.

Što roditelji kažu o nama

logo-DV-2.png
Nova Ves 3, Zagreb, Hrvatska

Kontaktirajte nas

Ako ste u potrazi za pravim vrtićem za svoje dijete, ostavite mail adresu i mi ćemo vam se javiti.